søndag 10. april 2016

En alle tiders helg med Vimarida...

På mandag kommer Vimarida ut med ny singel. "Rainbow Child" - den kan forhåndsbestilles på i-Tunes (= løp og kjøp). Vi gleder oss til å dele sangen med dere der ute, og krysser fingrene for at den faller i smak. En hyllest til alle barn, og ikke minst, en påminner om hvilke gleder som ligger i verdens viktigste jobb. Det å være foreldre - forbilder og rollemodeller for våre barn og unge. 

Helgen før utgivelse har vært et aldri så lite maraton. Det ble en del kilometer på bilen, og selvfølgelig et par pølser og sjokoladeboller langsetter veien. Ketchup på skjorta og sjokolade på stumpen. Vi har storkost oss. Ut på tur og aldri sur med verdens beste gjeng. 

FREDAG 8. APRIL
Oslo, here we come...

Fredag 8. April arrangerte frivillige i Redd Barna Norge Region Øst en gratis konsert for flyktninger bosatt på mottak i Oslo. Flere hundre beboere fra Refstad, Teisen, Hvalstad og Lysaker var invitert til å delta på arrangementet.  

Bilde: Ut på tur - og helt klart - aldri sur.

Vi forlot våre hverdagsjobber litt tidligere enn vanlig, tok et klesskift på veien, og kjørte inn til Oslo. På "Soria Moria" gikk vi trappene til topps, og inn på "Hvaskjer". Og hva skjedde? Vi hadde en alle tiders opplevelse. 

Bilde: Backstage: dansegruppa Surreal lærer kurdisk dans av artisten Niusha Almassian.

Bilde: Adam stemmer gitaren.

Bilde: Publikum klare for kveldens konsert.

Bilde: Et fornøyd trekløver fanger øyeblikket.

Flinke arrangører møtte oss med et smil, og de andre artistene like så. Lokalet og arrangementet rommet en allsidighet på tvers av kultur og nasjonalitet. Det var en glede å få delta.

LØRDAG 9. APRIL
Bye, bye Oslo! Hello, Hamar!

Vi kom sent hjem på fredag, og våknet til en ny dag med lovnad om nye konserter og flere kilometere på bilen. Heldigvis kom Lars ned fra forskningsfjellet, og kunne derfor glede oss med sitt nærvær på lørdag. Det ble en roadtrip for fire, i tillegg til at vi fikk selskap av vår gode venn Alex. Igjen...for en fantastisk god gjeng! Vi er så heldige som får reise sammen og samle på fine opplevelser. 

GREGERS 

Først gikk turen til Gregers og en times formiddagskonsert for kjente og ukjente i Hamar sentrum. Vi var velsignet med en dyktig lydmann og et lydhørt publikum. Det er alltid menneskene i rommet som skaper stemningen, og denne dagen skapte en liten forsamling en stor konsertopplevelse. Takk til alle dere som fylte lokalet med god stemning. Dere er gull verdt! 


Bilde: Hvor er Vimarida?


Bilde: I sofaen backstage.



Bilde: Avslappet og nesten klar for å spille.

Bilde: Oh, yes! Vi gleder oss!

En time går fort når vi trer inn i musikkens verden. Det er som en reise - 1 times reise til en øde øy i Stillehavet. Plutselig våknet vi og innså at reisen var slutt. Vi måtte ta farvel og det gikk en klem ut til våre gamle og nye venner. 


Bilde: En selfie med Kari - en av våre gode venner langs livets landevei.

Snipp, snapp, snute, så var Gregers- eventyret ute. Hjertelig takk for denne gang. Måtte Gregers bestå slik at flere får mulighet til å fylle eventyrboken med musikalske historier. Dere gjør en fenomenal jobb!

SKOGENS HELTER SØKER URBAN SUSHI

Uten mat og drikke duger heltene ikke. Mellom musikkoppdrag og prat med hyggelige mennesker måtte magene mettes og energien fornyes. Det var nesten enstemmig vedtatt: sushi stod på menyen. 


Bilde: Ikke snakk til meg når jeg er sulten...

ÅRSMØTE I HEDMARK RØDE KORS 

Oppladet på ris og rå fisk gikk ferden videre til Scandic og årsmøte i Hedmark Røde Kors. Luften var i ferd med å gå ut av musikkballongen. Men, plutselig... Et stort smil møtte oss i døra og vi fikk fort nytt påfyll i ballongen. Det er rart med det - hva et smil og en varm velkomst kan gjøre med folk! Det ble en mini-konsert for dagens Røde Kors deltakere, som etter en lang dag kunne senke skuldrene og nyte en rolig kveld. Vi hadde med dette en knall avslutning på en fortryllende dag. 


Bilde: To fornøyde jenter tar velfortjent helg.

Fire slitne musikanter vendte bilsnuten hjemover, og var skjønt enige om at helgen hadde vært helmaks. Tenk så utrolig heldige vi er som får spille musikk med hverandre og for så mange flotte mennesker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du føler for å gi ris eller ros:)