JOBBINTERVJU...
Jeg hadde lovet vesla å plukke mer blåbær, og løfter er til for å holdes. I går hadde hun sin 2. dag i barnehagen, og da hun skulle sove på formiddagen, reiste jeg hjem til Harley og et uforpliktende møte med mine søte blå i Trollskogen. Det var hele tiden en mulighet for at telefonen skulle ringe og kalle meg tilbake til barnehagen, men tiden gikk og blåbærene trillet ned i bøtta - en etter en.
Plutselig ringte telefonen og jeg var klar til å gripe bøtta i firsprang ned skogsbilen, men da jeg fikk kontakt med andre enden skulle det vise seg å være noe helt annet - et tilbud om jobbintervju. Jeg må innrømme at jeg hadde fraskrevet meg denne muligheten, da måneden snart var omme og kanditatene til stillingen svært så erfarne og kunnskapsrike. Jeg har - til tross for innkallelse til intervju - en intuisjon om at stillingen allerede er besatt, uformelt innad i organisasjonen. Planen min for morgendagen blir derfor å stille med åpent sinn og godt humør, med mine mentorordtak "alt ordner seg for snille jenter" og "det skjer det som skal skje". Det viktigste er ikke å vinne, men å delta, og sånn er det med den saken.
Dagens middagstips (inn i ovnen):
Kylling for folk i farta - toppet med parmesan
Parmesangratinert kyllingfilet m/ soyasaus, provancekrydder, hvitløkspepper, salt og paprikakrydder.
Freses på høy varme på begge sider med melange i stekepanne.
Tilbehør: kokt ris, honningstekt (1ss honning) paprika og løk
Inn i ovnen:
Legg brunet kyllingfilet på honningstekt paprika og løk.
Del 2 stk tomater og legg ved siden.
Topp det hele med revet parmesan etter egen vilje.
Stek på 180 grader til filetene er gjennomstekt.
Kylling for folk i farta - toppet med parmesan.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Legg gjerne igjen en kommentar hvis du føler for å gi ris eller ros:)